Over Marco Klaver

Als jongetje wilde ik altijd al dingen in elkaar zetten. Het maken en opbouwen van dingen zat er al jong in. Uiteindelijk kwam ik door stom toeval in de keukenbranche terecht. Mijn eerste baan als monteur ontstond door een praatje aan de bar. Al snel bleek dit is mijn vak, dit past bij mij en hier krijg ik energie van.

In 2005 startte ik mijn eigen bedrijf als monteur, wat later begon ik met advies en verkopen. De start was eerst nog vanuit huis . In 2019 kwam daar de showroom bij aan de Westrak in Wieringerwerf. Klanten en bekenden omschrijven mij als precies, handig, netjes en hardwerkend. Daar ben ik best trots op. Inmiddels heb ik alweer ruim 30 jaar ervaring.

Naast het professioneel plaatsen en laagdrempelig adviseren in keukens, heb ik kennis van leidingwerk, elektra en alles wat nog meer komt kijken bij het totale plaatje van een stijlvolle mooie keuken.Klanten geven aan het erg prettig te vinden vanaf de kennismaking tot het plaatsen van de keuken persoonlijk bijgestaan te worden. Van advies, secuur inmeten en alles in orde maken tot het keurig plaatsen. Alles in één korte lijn, volledig ontzorgent, duidelijk en altijd aanspreekbaar.

Klaver Keukens groeide gestaag en ik kon daarbij wel wat hulp gebruiken. Vanaf 2023 werkt Thea (mijn partner) mee in het bedrijf en ondersteunt in advisering en administratieve zaken. Soms komen we samen tot iets wat nog mooier is dan oorspronkelijk bedacht door één van beiden.

Over Thea de Jong

Tot 2008 werkte ik in diverse functies bij de Rabobank. Mijn werk was vooral gericht op klantgerichtheid en advisering. Als accountmanager Private Banking gaf ik advies en coachte vermogende particulieren en ondernemers.

Het coachen en trainen zette ik voort in mijn eigen training- en coach bedrijf 4changes genaamd. Werkplezier vergroten, stress verminderen en doelen bereiken zijn daarbij de rode draad. Soms is dit werk “zware kost” al is het ook een prachtig vak.

In 2010 ontmoette ik mijn “keukenboer” zoals ik vaak hoorde dat Marco genoemd werd. In Wieringerwerf is hij overigens ook onder de naam “Koos” bij de meesten bekend. Een “keukenboerin” zijn leek mij ook wel wat. Langs de zijlijn keek ik jaren mee om uiteindelijk meer en meer een belangrijker rol in Klaver Keukens te gaan spelen.

Adviseren en mensen blij maken zit een beetje in het bloed en DNA denk ik. Ik combineer nu het werk als vennoot in de keukenzaak met het werk van training en coaching. Het werk vult elkaar mooi aan voor mij. Mensenkennis helpt en kunnen luisteren en zorgen dat de klant blij en tevreden is geeft mij enorm veel plezier. Men waardeert mijn gevoel voor kleur en smaak. Daar komt bij dat ik het vak kan leren van de beste.